Nahlédnutí do „Kotelny“

Každá věc někde vzniká a Ležák Francek v „Kotelně!“. I když možná by to s klidem mohlo být s malým „k“ a navíc bez uvozovek.. Prohlédněte si pár tématických fotek z dílny Františkova pivovaru, třeba vás v tomto parnu příjemně zchladí alespoň pohledem. Pod článkem můžete opět hlasovat, jak Vás článek a fotky zaujal.

dsc_1568

1 osobě se již líbí.

Komentáře

7 komentářů: „Nahlédnutí do „Kotelny““

  1. Franta avatar

    Ahoj Franto.
    Tak jsem nahlédl do Tvé kotelny, jak píšeš. A zaujala mne jedna věc. Koukám, že máš nádherně udělané tácky pod pivo. Kdepak to dělají, jestli se může zeptat a kolik jich musí být nejméně.

    Ahoj a dík za informaci.

  2. Bobr avatar
    Bobr

    když jsem hledal možnosti vlastních tácků našel jsem toto:

    http://www.katz.cz/cs/index.html
    minimum 3 000 ks

    http://www.pivni-tacky.eu/
    minimum 500ks

    http://www.reklamnitacky.cz/
    min 10 000 ks 🙁

  3. martin avatar

    Jj, je to problém.. Navíc, když se jich dělá málo, nebo chcete nedej bože dvoustranné, je to děsně drahý!.. My jsme pro Francka nakonec požádali P. Noščáka z http://www.nopetyn.cz/

  4. Pešta Miloslav avatar
    Pešta Miloslav

    Pátrám přes známé Týně n. Vlt. a nikdo neví, že by se tam vařilo pivo. Nano pivovar je tedy asi skutečně malý. Poskytněte mi info o nějakém kontaktu nebo jak se dozvědět více. Děkuji

  5. Francek avatar
    Francek

    mailujte na bishi@atlas.cz

  6. Petr avatar

    Dobrý den,
    zaujalo mě řešení Vaší kotelny, především to čerpadlo, kterým přečerpáváte mezi sudy. Chtěl bych se zeptat, zda jej používáte pro dopravu hustého rmutu a zda se nezanáší. Já sám mám také toto čerpadlo, ale využívám jej pouze při chlazení mladiny. Na více jsem si zatím netroufl
    Děkuji za info.

  7. Francek avatar
    Francek

    Zdravím,

    koukněte ještě na http://tourdebier.cz/francek/pumpa-na-rmut-%e2%80%93-uprava/ , ještě jsem následně vyměnil simering ve víčku čerpadla za širší – 7mmetrový.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Upozornit emailem na navazující komentáře. Můžete se též přihlásit k odběru bez omentování.